Εορτασμός Χριστουγέννων

Αγαπητοί συγχωριανοί,

επικοινωνώ μαζί σας με ιδιαίτερη χαρά. Ελπίζω να χαίρετε άκρας υγείας και ευτυχίας.

Πέρασαν 44 χρόνια από τότε που γιορτάσαμε τα τελευταία Χριστούγεννα στο αγαπημένο μας χωριό. Προσκαλείστε να τα γιορτάσουμε ξανά μαζί στις 29 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή στις 8 το βράδυ στο Σωματείο Λευκόνοικο για να τελέσουμε χριστουγεννιάτικη γιορτή και να θυμηθούμε τα παλιά. Θα ακολουθήσει δεξίωση. Επίσης έχει παραγγελθεί Ημερολόγιο με  φωτογραφίες των χωριανών και του χωριού μας, το οποίο θα μοιραστεί σε όλους. Τόσο τα έξοδα της δεξίωσης, όσο και του ημερολογίου είναι προσφορά του Κοινοτάρχη και των εταιρειών Αδελφοί Νικηφόρου και Sandworks εις μνήμη των χωριανών μας, που αφήσαμε πίσω στο Πατρiκι μας να μας περιμένουν και αυτών που έφυγαν από τη ζωή με το μεγάλο καημό της επιστροφής. Θα σταλεί μήνυμα σε όλους τους χωριανούς για ενημέρωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον δάσκαλό μας Αντρέα Κώστα, γιο του Κάκου του Αζά που παρά το φόρτο εργασίας, ανέλαβε να βοηθήσει στη διεξαγωγή της μικρής αυτής χριστουγεννιάτικης εορτής.


Σας εύχομαι μια ευλογημένη, δημιουργική χρονιά, με χαρά και υγεία. Να έχετε θετική ενέργεια, να σκέφτεστε αισιόδοξα και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.

Από το κοινοτάρχη Πατρικίου, Παναγιώτη Νικηφόρου