ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ

ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ

Αγαπητοί χωριανοί πατριτζιώτες σήμερα 14 Αυγούστου κλείνουμε 44 χρόνια πού αφήσαμε το αγαπημένο μας χωριό καί πήραμε τον δρόμον προς την προσφυγιά . Δυστυχώς οι πολιτικοί μας και οι μεγάλες δυνάμεις δεν μας έδωσα ακόμη μία λύση για την επιστροφή μας ώστε μετά από τόσα χρόνια ακόμα ν αγωνιζόμαστεν και να περιμένουμε την ευλογημένη ακόμη εκείνη μέρα τής Επιστροφής μας!
Ως πρόεδρος τού μικρού αξέχαστου χωριού μας θέλω να σας ευχαριστήσω πού αρχίσαμε και μαζεύονται όλον καί περισσότερος κόσμος γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον ιδίως οι νεολαία μας.
Φαίνεται ότι το σύνθημα μας ένας για όλους καί όλοι για ένα άρχισε να λειτουργεί απόδειξη η βοήθεια πού προσέτρεξαν μαζικά οι χωριανοί μας για να βοηθήσουν την κόρη της Ντίνας του Λευτέρη για μια επέμβαση καί προτρέπω όσους ακόμη δεν έστειλαν βοήθεια καί μπορούν ας το πράξουν τώρα θα νοιώσουν καλύτερα ότι έπραξαν τό καθήκον τους έναντι ενός συνανθρώπου μας πού χρειάζεται την βοήθεια τους!
Εύχομαι σε όλους καλό δεκαπενταύγουστο καί η Μεγαλόχαρης νά σάς χαρίσει όλους σας προσωπικά ευλογία αγάπη χαρά υγεία και ευτυχία!
Ψηλά το κεφάλι με θετική ενέργεια καί υπομονή όλα θα πάνε προς το καλύτερο.
Σάς χαιρετώ με απεριόριστη αγάπη και περηφάνεια ο πρόεδρος σας.!
Παναγιωτης Νικηφορου